kleding afknapper mannen dating

9 kleding en verzorging afknappers bij mannen op een eerste date

Hoewel vrouwen zich proberen te concentreren op positieve eigenschappen tijdens afspraakjes, zullen ze toch onbewust alle negatieve zaken aan de kleding en de lichaamsverzorging van mannen registreren. Als man doe je er goed aan om op de volgende 9 punten te letten wanneer je op de eerste date verschijnt. Afknappers zijn vaak letterlijk afknappers, en daarmee de reden dat er geen vervolg afspraak spraak.

Slechte adem

Onbetwiste nummer 1 waar vrouwen op afknappen is een slechte adem. In de meeste gevallen zal ze snel een smoes verzinnen om de date af te breken. Gebruik voor de zekerheid wat mondspoeling voor je uit huis gaat en schroom er niet voor om aan familieleden of vrienden te vragen als je adem neutraal ruikt.

Vieze nagels

Vrouwen hebben iets met nagels. Bij het aanschouwen van gekloofde en/of smerige nagels krijgen ze automatisch een rilling over het lichaam. Huhhhh! Knip je nagels bij voorkeur een of twee dagen voor de date.

Okselmouw of mouwloze T-shirts

Vrouwen krijgen bij okselmouw en mouwloze truitjes het gevoel dat je het niet al te nauw neemt met je persoonlijke hygiëne. Laat deze in de kast totdat jullie elkaar beter kennen. Tijdens een luchtige eerste date is een truitje of polo in een neutrale kleur (wit, grijs, lichtblauw, bruin) altijd een veilige keuze.

Driekwart broeken

Op een eerste date is een driekwart broek geen slim idee. Zeker niet als je ouder dan 25 jaar bent. Draag ook op een warme zomerdag een lange broek (jeans, katoenen broek, chino) wanneer je een ’onbekende vrouw’ gaat ontmoeten.

Witte sokken

In de gloriedagen van Micheal Jackson kon je misschien nog weg met witte sokken, maar in de 21ste eeuw is het een absolute afknapper. Zorg bij voorkeur voor sokken in dezelfde kleur als je broek. Een eerste date is niet het moment om een opmerkelijke fashion statement te maken.

Rugzakken

Rugzakken zijn dooddoeners op een date. Hoe komt iemand op het idee? Ook herentassen en schoudertasjes maken geen goede eerste indruk op vrouwen. Trek als man een broek aan waar je telefoon in een van de zakken past.

Opvallende sieraden en accessoires

Voorzichtig met sieraden en accessoires. Vrouwen kunnen het benauwd krijgen als een man veel of opvallende kettingen, ringen, oorringen of armbanden aan heeft. Speel het safe, en doe een deel van je collectie niet om bij de eerste date.

Piercings

Piercings hebben een afstotend effect op vrouwen die zelf geen piercings in hebben. Als ze het stoer vond had ze er zelf ook beslist een aantal. Neem je piercings voor de zekerheid uit, indien je twijfelt over de uiterlijke kenmerken van je date.

Onverzorgde beharing

In tegenstelling tot wat sommige mannen denken zien vrouwen ruige beharing niet als een symbool van kracht en potentie. Een onverzorgde baard is een pittige afknapper. Een fris geschoren kin, nette egale stoppels óf een goed verzorgde baard-snor combinatie zijn essentieel op de eerste afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *