verleiden sexy lingerie

Hoe kan je je partner verleiden met sexy lingerie?

Sexy lingerie is het middel bij uitstek om mannen te verleiden. Het prikkelt de seksuele drift sterker dan bloot. De libido van je partner, die jouw Evakostuum al door en door kent, kan je met een uitdagende corsett combinatie of een spannend babydoll setje ongetwijfeld omhoog stuwen. 5 leuke ideeën om jezelf in sexy lingerie te presenteren.

1. Wel kijken, niet aankomen

Spreek speels met je partner af dat hij tijdens het avondmaal en het wijntje daarna niet binnen een straal van een halve meter van jou mag komen. Vervolgens verschijn je in een sexy jarretel-set en hoge haken in de eetzaal. Terwijl je bezig bent de maaltijd te serveren alsof er niets bijzonders aan de hand is en normaal bukt om spullen uit de ijskast te halen stijgt het testosterongehalte van je partner naar een hoogtepunt.

2. De voetbal supporter

Koop een lingerie setje compleet met handschoenen en verenboa in de kleuren van de favoriete voetbalclub van je partner. Laat hem rustig van zijn wedstrijd genieten terwijl je als sexy supporter naast hem op de bank zit. Als je geen voetbal fan bent kan je gerust pas in de tweede helft je opwachting maken. Na de wedstrijd zal er zeker nog worden door gescoord…. Het voordeel van de voetbalkleuren is dat je hetzelfde setje vaker kunt gebruiken.

3. De omgekeerde psychologie

Mannen reageren op visuele prikkels. Vraag thuis aan je partner om je te helpen bij het aantrekken van een nieuw sexy lingerie setje. Terwijl hij je vanuit naaktheid steeds sexyer ziet worden beginnen zijn hormonen te borrelen. Vervolgens trek je je kleding over de lingerie aan en gaan jullie zoals afgesproken naar het concert of het etentje uit. Je zult heerlijk genieten van de extra attentie die je die avond krijgt. Bij terugkomst thuis kan het feest pas echt beginnen.

4. De camouflage

Trek spannende lingerie aan onder je dufste joggingpak. Terwijl je met je partner voor de buis zit klaag je ludiek over de hitte van de verwarming,… en laat je het vestje steeds een beetje verder open vallen. Het zal beslist een hete avond worden.

5. Het verrassing element

Het is een oude truc, maar hij werkt nog steeds prima. Wanneer jullie gereed voor de nachtrust in de slaapkamer zijn kom je de badruimte uit in een spannende teddy of monokini. Om je zelfverzekerdheid op te krikken is een Venetiaans masker een handig hulpmiddel. Met handschoenen en netkousen erbij geef je aan dat je geen tegenstribbeling zal dulden. Mannen raken bovendien extra geprikkeld door een wilskrachtige vrouw. Voor de verrassing tactiek kan je meerdere situaties bedenken. Je kan hem bijvoorbeeld aan het aanrecht opwachten wanneer hij van het werk komt of ‘per ongeluk’ zijn werkkamer binnenlopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *