grootste afknappers mannen eerste date

Vrouw met snor = Grootste afknapper voor mannen

Vrouwen haal je scheermesjes, waxstrips en ontharingscrème uit de kast vóór de eerste date, want lichaamshaar domineert de top 10 van grootste afknappers voor mannen. Dit blijkt uit een enquête van msn.co.uk onder 2000 Britse mannen. Op de lijst staat een behaarde bovenlip met stip op de eerste plaats, gevolgd door okselhaar en behaarde benen. Het blijkt dat mannen met uitzondering van het kapsel liefst geen haren aan hun date willen zien. Met zaken als een slechte adem, onverzorgde nagels en gebrek aan parfum schijnen ze wat minder moeite te hebben. En hoewel de afknapper-lijst gebaseerd is op de inzichten van Britten, mogen Belgische vrouwen er gerust vanuit gaan dat de mannen hier er niet veel anders over denken.

Top 10 afknappers voor mannen op een eerste date

 1. Behaarde bovenlip
  2. Haar onder de oksels
  3. Behaarde benen
  4. Onverzorgd schaamhaar
  5. Slechte adem
  6. Gebrek aan parfum
  7. Warrig kapsel
  8. Onverzorgde nagels
  9. Lelijke outfit
  10. Lelijke schoenen

Voor vrouwen kan lichaamshaar op ongewenste plekken de oorzaak zijn dat een date op niets uitloopt. Op je profielfoto zijn de haartjes op je bovenlip vanwege lichtinval of onscherpte misschien nauwelijks zichtbaar, maar bij een persoonlijke ontmoeting springen ze meteen in het oog. De blik van je date zal voortdurend naar je snorretje afdwalen, waardoor jouw impressie bij hem negatief wordt beïnvloedt. Zorg er dus voor dat je met een gladde bovenlip de eerste afspraak tegemoet treedt.

3 tips om snel en goedkoop je bovenlip te ontharen

Scheren: Dit is de snelste manier om haartjes te verwijderen. De bovenlip kan hierdoor 48 tot 60 uur glad blijven. Het nadeel van scheren is dat vanwege het afsnijden van de dunne punt de haartjes als stoppels doorgroeien, en hierdoor dikker lijken.

Waxen: Een stripje met warme wax op de bovenlip plakken en de haren in 1 keer uitrukken. Omdat de haartjes met wortel en al worden uitgetrokken blijven ze lang weg (minimaal een week). Het enige nadeel van waxen is de pijnstoot. Als je dit wilt verminderen kun je de bovenlip in 2 of 3 secties opdelen.

Epileren: Heeft hetzelfde duurzaam effect als waxen. De pijn is aanzienlijk minder omdat je de haartjes één voor één uitrukt. Het duurt wel wat langer voor je klaar bent, en de kans bestaat dat je enkele haartjes over het hoofd ziet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *